
2021-11-27
pokaż wszystkie terminy
20:00/ Restauracja The Time
Andrzejki 2021 - Circus Time!
EDIT: BRAK MIEJSC, ZAPRASZAMY W PIĄTEK 26 LISTOPADA
Impreza Andrzejkowa 2021 - IT'S TIME TO START THE SHOW!!!
Totalnie inny niż wszystkie, wieczór andrzejkowy w cyrkowej atmosferze, zapraszamy!
🎪 ognisty welcome drink
🤡 pokazy cyrkowe
🎪 do tańca Trio muzyczne Royal Swing / DJ
🤡 pięciodaniowe menu serwowane / open bar soft
🔥🔥🔥
MENU STANDARD
Amuse Bouche
Pasztet z królika w galaretce z maślanki z żelem z żurawiny
Przystawka
Wędzona kaczka z delikatnym sosem z wędzonki, grzanki porowe i mus z suszonej moreli
Danie główne mięsne
Policzek wołowy z plackiem ziemniaczanym i grzybową kiszoną kapustą
Danie główne rybne
Żabnica z szałwią w szynce iberico z puree ziemniaczano paprykowym oraz pieczona cukinia
Deser
Babka drożdżowa z rumem na kremowym sosie passion fruit
MENU WEGE
Amuse Bouche
Kozi ser w panco na żelu z owoców leśnych
Przystawka
Tatar z buraka z nori, czarnym sezamem i imbirem
Danie główne
Risotto z palonym kalafiorem oliwą dyniową i orzechami
Deser
Babka drożdżowa z rumem na kremowym sosie passion fruit
REZERWUJĄC MIEJSCA ONLINE W POLU UWAGI DOPISZ, KTÓRE MENU WYBIERASZ.
CENA 259 PLN/ os.
MIEJSCE: Dziedziniec Restauracji The Time
GODZINA: 20:00
DATA: SOBOTA 27 LISTOPADA
rezerwacje: restauracja@thetimepoznan.pl
Brak miejsc
Impreza Andrzejkowa 2021 - IT'S TIME TO START THE SHOW!!!
Totalnie inny niż wszystkie, wieczór andrzejkowy w cyrkowej atmosferze, zapraszamy!
🎪 ognisty welcome drink
🤡 pokazy cyrkowe
🎪 do tańca Trio muzyczne Royal Swing / DJ
🤡 pięciodaniowe menu serwowane / open bar soft
🔥🔥🔥
MENU STANDARD
Amuse Bouche
Pasztet z królika w galaretce z maślanki z żelem z żurawiny
Przystawka
Wędzona kaczka z delikatnym sosem z wędzonki, grzanki porowe i mus z suszonej moreli
Danie główne mięsne
Policzek wołowy z plackiem ziemniaczanym i grzybową kiszoną kapustą
Danie główne rybne
Żabnica z szałwią w szynce iberico z puree ziemniaczano paprykowym oraz pieczona cukinia
Deser
Babka drożdżowa z rumem na kremowym sosie passion fruit
MENU WEGE
Amuse Bouche
Kozi ser w panco na żelu z owoców leśnych
Przystawka
Tatar z buraka z nori, czarnym sezamem i imbirem
Danie główne
Risotto z palonym kalafiorem oliwą dyniową i orzechami
Deser
Babka drożdżowa z rumem na kremowym sosie passion fruit
REZERWUJĄC MIEJSCA ONLINE W POLU UWAGI DOPISZ, KTÓRE MENU WYBIERASZ.
CENA 259 PLN/ os.
MIEJSCE: Dziedziniec Restauracji The Time
GODZINA: 20:00
DATA: SOBOTA 27 LISTOPADA
rezerwacje: restauracja@thetimepoznan.pl