EN
Newsletter
Nasze obiekty
codziennie
18:00 - 23:00 / Fish Market / Taras Ip.
FESTIWAL FINE DINING WEEK
Fish Market dołącza do FineDiningWeek® 1 lipca – 10 sierpnia! Z przyjemnością informujemy, że nasza sezonowa restauracja Fish Market bierze udział w letniej edycji FineDiningWeek® – festiwalu dla tych, którzy kochają dobrze zjeść i odkrywać nowe smaki. Z tej okazji przygotowaliśmy dwa wyjątkowe menu degustacyjne:
🥩 jedno z rybami i owocami morza,🌱 drugie w wersji wegetariańskiej – świeże, lekkie i pełne sezonowych składników.
Cena festiwalowego zestawu to 179 zł (zniżki: 25 zł dla posiadaczy kart Classic, Gold, Business ; 50 zł dla kart Platinum, Infinite; do wyczerpania puli zniżkowych miejsc). Zapraszamy do rezerwacji online i do wspólnego świętowania smaków lata w sercu miasta. 
🐚 MENU A – RYBY I OWOCE MORZA
Amuse - Bouche – niespodzianka na powitanie
Ostryga / polski chrzan / imbir / ocet winny
Tatar z łososia / ogórek / chili / czerwona cebula / ponzu
Krewetki z chorizo / białe wino / emulsja maślana / pomidor koktajlowy
Kalmary w tempurze / majonez smakowy / grillowana cytryna
Tarta / krem czekoladowy / crunch dubajski
🌱 MENU B – WEGE
Amuse - Bouche – niespodzianka na powitanie
Eskalopki z boczniaka / edamame / purée z pietruszki / dziki brokuł
Burak / malina / orzech / redukcja octu balsamicznego
Kalafior w tempurze / salsa verde / jarmuż
Grillowana sałata rzymska / kimchi / oliwa smakowa / tahini
Tarta / krem czekoladowy / crunch dubajski  

Do każdego menu serwujemy cocktaile na bazie Dewar’s Scotch Whisky!  

Smaki morza, lato w mieście i festiwalowa atmosfera – czekamy na Ciebie w Fish Market! 
*stoliki dostępne w piątki i soboty zgodnie z panelem rezerwacyjnym

#FishMarket #FineDiningWeek #FineDiningPolska #SmakiLata #PoznańFoodie #SeafoodLovers #OwoceMorza  #FoodieLife  #ChefSpecial #WhiskyCocktails


Rezerwuj